GNOSJÖS GRÖNTIPPAR

På våra fem gröntippar i Gnosjös kommun kan du slänga trädgårdsavfall, vilket innefattar gräs, mossa, löv, fallfrukt, växtdelar och mindre grenar från villaträdgårdar.

Du finner våra Gröntippar i:

Gnosjö - Sjöstensvägen. Klicka på denna länk för vägbeskrivning.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hillerstorp - gamla Skillingarydsvägen. Klicka på denna länk för vägbeskrivning.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kulltorp - Svarvarvägen (bakom avloppsreningsverket). Klicka på denna länk för vägbeskrivning.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Nissafors - Stängd. Länsstyrelsen har beslutat att inte ge SÅM strandskyddsdispens för gröntippen i Nissafors, vilket är anledningen till nedstängningen av gröntippen. Besökare hänvisas till någon av våra övriga anläggningar.

Åsenhöga - Örerydsvägen (efter avloppsreningsverket). Klicka på denna länk för vägbeskrivning.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Öppettider

Gröntipparna i Gnosjös kommun är alltid öppna.


Vi ber er att lösgöra eventuellt fastfruset avfall i kärlet innan tömning och se till så att det är skottat runtomkring. Förseningar vid sophämtningen kan förekomma på grund av försvårat väglag. Låt kärlet stå framme tills det blivit tömt.
Vi har just nu problem med vår telefonväxel på grund av ett systemfel hos vår operatör. Du når oss via e-post: kontakt@samiljo.se. För akuta ärenden ring Vaggeryds kommun 0393 - 67 80 00.
Vi har just nu stora problem med förseningar när det gäller sophämtningen. Inkörning sker löpande och kommer även ske under kvällar och helger. Se vilka områden det gäller under "Aktuella driftstörningar" på startsidan.
Besök inte våra återvinningscentraler om det inte är absolut nödvändigt. Följ Folkhälsomyndighetens allmänna lokala råd. Vänta med att slänga ditt grovafall om det inte är absolut nödvändigt.
Genom att klicka på "Jag godkänner kakor" samtycker du till användningen av cookies och liknande teknik från SÅM och tredje part som används för att förbättra din webbupplevelse och mäta din användning av vårt innehåll. Läs mer Jag godkänner kakor Jag godkänner inte kakor