Om webbplatsen

Här hittar du övergripande information om webbplatsen samiljo.se

Hemsidan är byggd i Sitevision och är responsiv. Det innebär att den anpassar sig efter den enhet som besökaren använder och har stöd för mobila enheter.

Språk

Hemsidans språk är på svenska. Sorterguider finns på flera språk.

Du kan ändra språket som används i webbläsaren Chrome och låta Chrome översätta webbsidan åt dig.

Du kan också öppna Google Translate och skriva www.samiljo.se i textrutan. Välj det språk du önskar läsa hemsidans innehåll på, och klicka sedan på webbadressen i fältet med översatt text. Då kommer du till vår hemsida men Google translate har automatiskt översatt texterna till ditt språkval.


Senast publicerad:

Inför midsommar kan avvikelser i sophämtningen ske, till exempel tidigarelagd tömning. Du kan se din aktuella tömningsdag via vår hämtningskalender på hemsidan! Låt ditt kärl stå framme tills det blivit tömt.
Vi har just nu problem med vår telefonväxel på grund av ett systemfel hos vår operatör. Du når oss via e-post: kontakt@samiljo.se. För akuta ärenden ring Vaggeryds kommun 0393 - 67 80 00.
Vi har just nu stora problem med förseningar när det gäller sophämtningen. Inkörning sker löpande och kommer även ske under kvällar och helger. Se vilka områden det gäller under "Aktuella driftstörningar" på startsidan.
Besök inte våra återvinningscentraler om det inte är absolut nödvändigt. Följ Folkhälsomyndighetens allmänna lokala råd. Vänta med att slänga ditt grovafall om det inte är absolut nödvändigt.
Genom att klicka på "Jag godkänner kakor" samtycker du till användningen av cookies och liknande teknik från SÅM. Läs mer Jag godkänner kakor Jag godkänner inte kakor