Coronavirus (covid - 19)

2020-03-11

Risken för smittspridning av coronaviruset i Sverige bedöms som mycket hög. människor med symtom uppmanas att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra.

På våra återvinningscentraler rör sig mycket människor. Vid symtom som hosta, andningssvårigheter eller feber så ber vi dig stanna hemma.

Tänk på att det kan vara bra att använda handskar när du besöker våra återvinningscentraler för att undvika eventuell smittspridning.

I övrigt hänvisar vi till Folkhälsomyndighetenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster rekommendationer. Mer information om Coronaviruset hittar du även på Krisinformation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på 1177.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På torsdag den 18/6 stänger Kontaktcenter telefonen kl.12.00, midsommarafton är Kontaktcenter stängt. Återvinningscentralerna är stängda på midsommarafton och midsommardagen. Observera att vissa återvinningscentraler har avvikande öppettider även på torsdag den 18/6, besök sidan för respektive återvinningscentral på www.samiljo.se/sorteringochatervinning/atervinningscentraler. För en del abonnenter kommer sophämtningen att tidigareläggas en dag pga. inkörning av midsommar, ställ fram ditt kärl och låt stå tills det blivit tömt.
Vi har just nu problem med vår telefonväxel på grund av ett systemfel hos vår operatör. Du når oss via e-post: kontakt@samiljo.se. För akuta ärenden ring Vaggeryds kommun 0393 - 67 80 00.
Vi har just nu stora problem med förseningar när det gäller sophämtningen. Inkörning sker löpande och kommer även ske under kvällar och helger. Se vilka områden det gäller under "Aktuella driftstörningar" på startsidan.