Tidningen Arbetet besöker Mossarp Återvinningscentral

2021-12-06

Fredag 14 januari kommer tidningen Arbetet att besöka Mossarp återvinningscentral för att göra ett reportage med en av SÅMs medarbetare.

Reportaget är del av Arbetets satsning #FarligtJobb. Med serien vill tidningen beskriva arbetsvardagen för yrkesarbetare som har potentiellt riskfyllda yrken och rikta fokus mot säkerhet på jobbet.

Reportageteamet kommer att vara på återvinningscentralen hela dagen och under besöket kommer SÅMs medarbetare att bära en så kallad GoPro-kamera på huvudet och filma sitt arbete. Tidningen kommer även att göra en intervju med vår medarbetare. Den färdiga filmen och artikeln kommer att publiceras på Arbetets webbplats Länk till annan webbplats. och i Facebookgruppen #Farligtjobb Länk till annan webbplats..

Genom att låta den anställde bära en kamera, vill tidningen Arbetet ge en unik inblick i arbetsuppgifter och utmaningar som finns i jobbet på en återvinningscentral. Det huvudsakliga syftet är inte att filma andra människor, men vi vill ändå uppmärksamma besökare om att möjlighet ändå kan finnas att komma med på film den här dagen.

På tidningen Arbetets webbplats kan du läsa mer om reportageserien #Farligtjobb Länk till annan webbplats.

Om tidningen Arbetet

Tidningen Arbetet är en del av LO Mediehus och kommer ut som tryckt magasin med 15 nummer per år. Den finns även som webbplats. Tidningen bevakar hela arbetsmarknaden och vänder sig till fackliga företrädare, arbetsmarknadens parter samt politiker och opinionsbildare.

HAR DU HAR FRÅGOR ELLER FUNDERINGAR?

Välkommen att höra av dig till kontakt@samiljo.se, 010-414 47 00

Vintervy över Mossarp Återvinningscentral