få dina fakturor digitalt istället

Vi vill minska klimatpåverkan och samtidigt erbjuda dig möjligheten att ta emot och hantera dina fakturor från SÅM digitalt. Därför har vi anslutit oss till Kivra.

Med Kivra slipper du papper och får istället posten digitalt från företag som du är kund hos och myndigheter. De fakturor du får i Kivra kan du också smidigt betala med Kivras betaltjänst. Ladda ner appen eller gå till www.kivra.se för att skaffa Kivra gratis med Mobilt BankID.

Använder du redan Kivra?

Bra! Då kommer du att få ett mail och en pushnotis när du får din faktura från SÅM i Kivra. Därför är det viktigt att du loggar in på ditt konto och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer.

Möjlighet att ställa av avsändare

Om du är ansluten till Kivra men av någon anledning inte vill få dina fakturor från SÅM digitalt, då kan du som inloggad i Kivra ställa av till papperspost, det gör du under Inställningar.

SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.