GNOSJÖ GRÖNTIPPAR

På våra gröntippar i Gnosjös kommun kan du slänga trädgårdsavfall, vilket innefattar gräs, mossa, löv, fallfrukt, växtdelar och mindre grenar från villaträdgårdar.

Här finns våra gröntippar

Gnosjö - Sjöstensvägen. Klicka på denna länk för vägbeskrivning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hillerstorp - gamla Skillingarydsvägen. Klicka på denna länk för vägbeskrivning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kulltorp - Svarvarvägen (bakom avloppsreningsverket). Klicka på denna länk för vägbeskrivning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Nissafors - OBS stängd! Länsstyrelsen har beslutat att inte ge SÅM strandskyddsdispens för gröntippen i Nissafors, vilket är anledningen till nedstängningen av gröntippen. Besökare hänvisas till någon av våra övriga anläggningar.

Åsenhöga - Örerydsvägen (efter avloppsreningsverket). Klicka på denna länk för vägbeskrivning. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider

Gröntipparna i Gnosjös kommun är alltid öppna.

Lämna trädgårdsavfall på ÅVC

Du har också möjlighet att under ordinarie öppettider lämna grönavfall på Gynnås ÅVC- Skyltat från väg 151, mellan Gnosjö och Nissafors. Klicka här för karta. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.
Genom att klicka på "Jag godkänner kakor" samtycker du till användningen av cookies och liknande teknik från SÅM. Läs mer Jag godkänner kakor Jag godkänner inte kakor