Hämtningskalender

Vill du veta när din soptunna töms? Sök med ditt kundnummer eller adress så visas din nästa hämtningsdag.

Om du har FNI-kärl är dina tömningar är markerade med antingen 1 eller 2, vilket avser siffran på det kärl som töms dagen i fråga. Hämtning kan ske fram till kl. 22.00. Tryck på skrivarikonen för att ladda ned eller skriva ut ditt tömningsschema.

Helger kan påverka sophämtningen

Inför storhelger kan avvikelser ske i din sophämtning. Hämtningskalendern uppdateras några dagar innan röda dagar och helgdagar inträffar. Om din tömningsdag inte är förändrad i kalendern sker tömningen enligt ordinarie planerad dag, trots att det är en röd dag.

Missade vi dig?

Våra chaufförer gör sitt bästa för att komma och tömma dina kärl. Om ditt sopkärl inte töms på den planerade dagen ber vi dig att låta kärlet stå framme och höra av dig till kontaktcenterLänk till annan webbplats... Länk till annan webbplats.. Tänk på att hämtningen kan ske fram till kl. 22.00. Hör gärna av dig redan dagen efter att kärlet skulle ha tömts (senast tre dagar efter planerad tömning).

Visste du att du kan få information om eventuella driftstörningar och ändrade hämtningsdagar via SMS? Registrera ditt mobilnummer i formuläret.

SMS-tjänst

Med vår SMS-tjänst kan du få information om eventuella driftstörningar eller ändring av hämtningsdagar via SMS.

Vi samarbetar med en leverantör som dagligen hämtar information om mobilabonnemang från Sveriges alla mobiloperatörer. Om du är vår kund och har en mobiltelefon som är registrerad på en adress där vi sköter sophämtning och/eller slamtömning, så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick. Du kan också registrera eller avregistrera ditt mobilnummer genom formuläret.

Observera att SMS-utskicken aldrig kommer att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.